Cursuri de limbi străine

Un sistem învingător pentru a învăţa sau îmbunătăţi o limbă străină atunci când lucrezi, este acela de a studia la birou.  Noi suntem capabili să organizăm cursuri de limbi străine la sediul societăţii dvs. adaptându-ne realmente la cerinţele dvs. Putem organiza cursuri pentru diferite nivele pentru grupuri de persoane, lecţii individuale sau on-line.

CURSURI desfăşurate la sediul firmei dvs.

Cursurile pentru grupuri, mini grupuri sau lecţiile individuale sunt studiate pentru a se adapta perfect cerinţelor dvs. atât în ceea ce priveşte orarul cât şi tematica.   

CURSURI la distanţă

Avantajul unui curs la distanţă este acela de a răspunde necesităţilor clientului în orice fel de condiţii. Pe parcursul acestui curs sunt prevăzute ore on-line de videoconferinţă cu profesorul, după ce au fost furnizate în prealabil lecţiile ce cuprind exerciţii de citire şi vorbire, sinteze gramaticale şi teste de verificare.   
În parcursurile lingvistice specializate (comerciale, financiare, turistice etc.) ne putem concentra pe o terminologie specifică corespunzătoare cerinţelor clientului, fixând astfel obiectivul ce trebuie îndeplinit.

Cursuri de limba română pentru cetăţeni străini

Doriţi să învăţaţi limba română pentru afacerea sau slujba dumneavoastră, sau poate din plăcere, cursurile de limba română oferite de birou nostru de traduceri sunt exact ceea ce vă trebuie!
Lectorii noştri specializaţi în predarea limbii române pentru vorbitorii de engleză, franceză, italiană şi spaniolă vă pot ajuta să vă însuşiţi această limbă prin diverse modalităţi de predare, în funcţie de cerinţele dvs.